Dit zeggen cliënten over Aart ter Haar

"Hij is geïnteresseerd in de persoonlijke omstandigheden, houdt rekening met culturele achtergrond en gewoonten "

"Vind het fijn 'eindelijk' iemand in vertrouwen te kunnen hebben genomen! En iemand waar ik me veilig bij voel! Kan me geen betere/fijnere therapeut bedenken!"

"Ik had nog maar een paar behandelingen staan maar in die vier keer ben ik een stuk verder gekomen, dat is een compliment waard"

"Duidelijk helder, dichtbij en veelzijdig in aanpak en mogelijkheden"

"Allereerst z'n kwaliteit van de behandeling, maar ook z'n inlevingsvermogen m.b.t. mijn klachten"

"Erg prettige/ deskundige samenwerking"

"Ik kwam binnen heel fragiel en bang wist niet wat me te wachten stond, maar hij stelde me gelijk op me gemak, en als ik me soms enigzins ongemakkelijk voelde zei ik dit ook, en hij deed er dan alles aan om me weer op me gemak te voelen. Als ik weer een terugval zou krijgen ga ik weer naar deze therapeut!"

"Zeer bekwaam, rustig en lief. Niets is hem te veel"

"Ga zo door! Voelde me gehoord en serieus genomen"

"Zeer goede oefentherapeut, neemt de tijd om te luisteren en geeft goede informatie/oefeningen mee. Het heeft mij heel erg geholpen bij mijn klacht, ik ben er bijna volledig vanaf. De rest is aan mijzelf"

"Heb veel vertrouwen in hem en ben altijd zeer tevreden. Hij kijkt naar het geheel en dat ervaar ik als heel prettig"

"Ik vind Aart een fijn persoon om op therapie te gaan ben tevreden,heeft humor"

"Ik heb me heel erg serieus genomen gevoeld, op mijn gemak. Hij heeft me heel erg geholpen ook stil te staan en inzicht te krijgen in mijn eigen gedrag, niet voldoende rust nemen bijvoorbeeld, zodat mijn klachten versterkt werden. Ik heb echt het gevoel dat ik geholpen ben om hierin verder te komen"

"Aart is een hele fijne gozer ! kan geen kale H. tegen op .Heb me zeer begrepen gevoeld en geamuseerd"

"Ik vind mijn therapeut zeer zorgzaam en heel prettig in omgangsvorm. Ben blij met deze therapeut"

"Altijd een luisterend oor. Opgewekt en positief"

"Hoop dat de klachten niet terug zullen komen, maar indien dat toch het geval is, dan graag weer met dezelfde oefentherapeut! Zeer tevreden over bejegening en resultaat"

"Het eerste bezoek en uitleg gaf mij een goed gevoel over zijn manier van werken en de uitstraling geeft je rust en niet het idee gauw iets afhandelen"

"Ik ben erg tevreden over mijn therapeut, ik kan altijd overleggen over de behandeling, ik voel me gezien. Voor mij is dit erg belangrijk. Mijn kwaal is niet te genezen, scoliose, maar ik kan nu beter leven met de klachten die dit met zich meebrengt"